У Вас отключён javascript.
В данном режиме, отображение ресурса
браузером не поддерживается

synthforum.ru

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » synthforum.ru » Общие вопросы » Apk faylı quraşdırmır, "tətbiq quraşdırılmadı" deyir

Apk faylı quraşdırmır, "tətbiq quraşdırılmadı" deyir

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Axşamlar. Mostbet apk faylını yüklədim, amma quraşdırma zamanı "tətbiq quraşdırılmadı" xətası çıxır. Naməlum mənbələrə icazə vermişəm, telefonda boş yer də var. Bəlkə fayl köhnədir? Yoxsa mənim Android versiyam çox qədimdir? Telefonum 4 il öncədir, Android 9. Mostbet yükle apk üçün minimum tələb nədir? Bəlkə başqa versiya axtaram? Çox istəyirəm tətbiqdən istifadə edim, brauzer bezdirir. Kömək edin, zəhmət olmasa. Cavab üçün sağ olun.

0

2

Bəli, bu problem adətən Android versiyasının köhnə olması ilə bağlıdır. Mostbet tətbiqi üçün minimum Android 10 və ya daha yenisi tələb olunur. Sizin Android 9 bu tətbiqi dəstəkləməyə bilər. Bunu yoxlamaq üçün rəsmi saytda sistem tələblərinə baxın. Mən sizə məsləhət görürəm mostbet yükle apk əvəzinə birbaşa brauzerin mobil versiyasından istifadə edəsiniz. O, telefonunuzda mütləq işləyəcək. Brauzerdə də rahat oynamaq üçün bir neçə fənd var. Məsələn, Chrome-un yüngül versiyası olan Chrome Lite-i yükləyin. Həmçinin brauzerin parametrlərində "sürətli yükləmə" rejimini aktiv edin. Tətbiq olmadan da bütün funksiyalar işləyir, fərq yalnız interfeysin sürətindədir. Əgər yenə də tətbiq istəyirsinizsə, o zaman Android versiyanızı yeniləməyə çalışın, amma 4 illik telefonda bu çətindir. Başqa bir yol – Mostbet-in köhnə versiyasını tapmaqdır, amma bu təhlükəsiz deyil. Ən yaxşısı brauzerdən istifadə edin. Çox da fərq yoxdur, inanın. Mən özüm də köhnə telefondan istifadə edəndə brauzer işlədirdim, normal idi.

0

Вы здесь » synthforum.ru » Общие вопросы » Apk faylı quraşdırmır, "tətbiq quraşdırılmadı" deyir

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно