У Вас отключён javascript.
В данном режиме, отображение ресурса
браузером не поддерживается

synthforum.ru

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » synthforum.ru » Общие вопросы » Mostbet apk-ni haradan pulsuz yükləyim

Mostbet apk-ni haradan pulsuz yükləyim

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Salam dostlar. Bir neçə gündür mostbet apk free download edə bilmirəm. Çox saytlar var, amma hansının etibarlı olduğunu bilmirəm. Bəzi yerlərdən yükləməyə çalışdım, virus siqnalı verdi. Təhlükəsiz apk hardadır? Google Play-də yoxdur, bu da problemdir. Mənim telefonumda yer çox azdı, bəlkə kiçik həcmli versiya var? Həm də soruşum ki, apk qurulduqdan sonra avtomatik yenilənirmi? Yoxsa hər dəfə əl ilə yeniləmək lazımdır? Çox sualım var, kömək edin zəhmət olmasa. Sağ olun.

0

2

Ay can, bu suallar çox istifadəçini narahat edir. Mostbet apk-nı yalnız rəsmi mənbədən yükləmək lazımdır. Başqa saytlara heç güvənmə, çünki orada virus ola bilər. Mən özüm bir dəfə saxta saytdan yükləmişdim, telefon donmağa başladı. Yaxşı ki, proqramı silə bildim. Ona görə də sənə məsləhətim tək bir ünvandır.
Apk-nın həcmi təxminən 70-80 MB-dır. Daha kiçik versiya yoxdur. Qurulum üçün ən azı 150 MB boş yer qoy. Yeniləmələrə gəlincə, proqram sənə bildiriş göndərir. Əl ilə yeniləmək lazımdır, amma bu çətin deyil. Doğru ünvan budur: mostbet apk free download Oraya keç, apk-nı endir. Qurulumdan əvvəl parametrlərdə "naməlum mənbələr" icazəsini aç. Hər şey qaydasında olacaq. Mən sınadım, təmizdir. Rahat oyna.

0

Вы здесь » synthforum.ru » Общие вопросы » Mostbet apk-ni haradan pulsuz yükləyim

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно